Teszt | Royal and Langnickel Moda Prismatic Smokey Eye

Korábban már írtam a Moda sminkszivacsairól, és annyira jó benyomást tettek rám, hogy rendeltem tőlük egy szemre való ecsetkészletet is. Hosszas hezitálást után választottam ki a Moda Prismatic Smokey Eye szettet. 


A szett egy műanyag tokban érkezik, amely szintén holografikus, mint a neszesszer. A neszesszer egyébként csodálatosan szép. Imádok mindent, amelynek holografikus mintázata van. Egyébként egész nagy, és jó minőségűnek tűnik. 
A kozmetikai táska mellett tálalhatunk egy Crease, Smokey Eye, Smudger és egy Angaled Eyeliner ecset. Ilyen szuper minőségű nyéllel még nem találkoztam, és van súlya rendesen. Persze, nem szakad le a kezem satírozás közben, de érezhetően nehezebb a fanyelű ecseteimnél. A színe pedig káprázatos. 
Az ecsetek szintetikus szőrből készülnek, és hihetetlenül jó a minőségük, puhák és tömöttek.. Van pár ecsetem többnyire a BH Cosmetics-től, de azt kell mondjam, hogy ezerszer jobbak náluk. A satírozó ecset valami álom, a legmakacsabb szemhéjpúderemet is könnyen el tudom vele satírozni. Tökéletesen fel tudom vinni a szemhéjamra a színeket, és egyszerű velük építeni a színeket. A mosást is jól bírják, mert azóta sem hullott még ki egyetlen egy szál sem, pedig igénybe vannak véve rendesen. 


Összességében a legjobb ecsetszettem a készletemből. Ezekhez nyúlok a legszívesebben, és mindegy, hogy egyszerű vagy füstös sminket dobok éppen össze. A minőségük kiváló, és nagyon-nagyon jó érzés, ahogy a szememen velük dolgozni, hiszen a szőr az puha és tömött. Biztos vagyok benne, hogy ebből a szettből rendelek még magamnak, de találhatóak még arcra való ecsetek is a kínálatban.

A Royal and Langnickel ecseteit a Notino webáruházból tudjátok megvásárolni.

Nincsenek megjegyzések