Teszt | Eveline Facemed+ 3 in 1 Mikroszemcsés arctisztító bőrradír

Az Eveline Facemed+ vonaláról már sok szó eset a blogon, hiszen nagyon széles a kínálat. Nem csak arclemosók, és krémek, arcmaszkokat találhatunk, hanem igazi gyöngyszemet is, mint ez a mikroszemcséket tartalmazó bőrradír. 


Időközben rájöttem, hogy nekem nagyon-nagyon tetszenek a márka arcra való csomagolásai. Ennek is olyan kellemesen harmonizáló kék árnyalatai vannak, hogy mindig örömmel veszem a kezembe.
A kiszerelése tubusos, amelynek köszönhetően könnyedén tudjuk adagolni az arcradírt. 
Jómagam heti egyszer szoktam arcradírozni, elsősorban kíméletes, és apró szemcséket tartalmazó peelingeket preferálom. Az Eveline Facemed+ 3 in 1 radírja szerencsére pont ilyen, a szemcsék annyira aprók, hogy kíméletesek a bőrhöz. A radír állaga géles, és viszonylag sűrűn helyezkednek el benne az apró szemcsék.
Mielőtt használnám bevizezem az arcomat, és egy nagyobb borsónyi mennyiséget oszlatok el a bőrömön, majd lágy mozdulatokkal eldolgozom. Nagyjából egy perc radírozás után lemosom a terméket, és a bőrömet frissnek, és tisztának érzem. Utána mindig felteszek egy pakolást, és már kész is vagyok a hétvégi kényeztető rutinommal. Összességében pont azt tudja, amit egy arcradírtól elvárok. A szemcsék valóban aprók benne, ezáltal kíméletesek a bőrhöz, ugyanakkor hatékonyan frissítik az arcbőrt, és távolítják el az elhalt hámsejteket. Nem csak az arcbőrömet, hanem a kézfejemet is szeretem vele leradírozni, mert sokkal könnyebben beszívódnak utána a krémek. 

A Facemed+ 3 in 1 Mikroszemcsés arctisztító bőrradírt keressétek a Krémvarázs webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések