Sminkpaletta | Nabla dreamy

A Nabla sminkmárka a semmiből tört elő, és vált nagyon népszerűvé, legalábbis én ezt érzékeltem belőle. A dreamy palettával Katy lepett meg tavaly, születésnapom alkalmából. Őszintén bevallom, hogy annyira szépnek találtam, hogy bő fél évig nem nyúltam hozzá, csak nézegettem.


Csodálatos a csomagolása! Hihetetlenül oda vagyok érte, kicsit úgy érzem, mintha külön nekem gyártotta volna a márka. Fiatal koromban csillagász szerettem volna lenni, ez azóta is megmaradt hobbi szinten.  Szóval minden ízében tökéletes maga a tok, és maga a paletta is. A beltartalom is egy megvalósult álom. Abszolút hétköznapra használható színek vannak benne, de nem túl unalmas, mint a nude paletták többsége. A tizenkét szín közül öt matt, és hat fényes árnyalat található benne. Az Immaculate-t egyébként én inkább highlighter-nek mondanám, de szemhéjon is szépen mutat ettől függetlenül. Az összes szín remekül pigmentált, és minimálisan porzanak.


A matt színek közül mindegyik használható mélyítővonalba vagy satírozó színként, de önmagukban is remekül mutatnak. Némelyik úgy tűnhet, hogy foltosan fed, de ez abszolút ecsetfüggő. Jó minőségű (Moda, BH Cosmetics) ecsetekkel abszolút könnyen felvihetőek, satírozhatóak, és egyenletesen fednek. A fényes árnyalatok is könnyen eldolgozhatóak, hihetetlen jó a pigmentáltságuk. Szemhéjra kenve egyébként olyan hatásuk van, mint a krémes festékeknek. 
A kedvenc árnyalataim a Rose Gold, a Byzantine és a Lullaby. 

Összességében megértem, hogy ilyen nagy volt a felhajtás körülötte. A színek mesések,  és változatosak, pigmentáltak, könnyen eldolgozhatóak. Minimálisan potyog, de én olyan palettával még nem találkoztam, amely ne hagyott volna nyomot az arcomon. A tartóssága a megfelelő alappal, és fixálással kiemelkedő. 

A Nabla dreamy palettája megvásárolható a Pink Panda webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések