Maszkmánia | Kallos banános hajpakolás

Többször írtam már, hogy mennyire szeretem a banán illatú termékeket, és szeretek mindent kipróbálni belőlük. Pár hónapja fedeztem fel a Notino webshopjában a Kallos banános hajpakolását, és azonnal landolt a virtuális kosaramba.


Szerintem a Kallos márka méltatlanul van elhanyagolva a blogomon, pedig gyermekkorom egyik kedvenc márkája volt. Ha emlékeim nem csalnak bő tíz évvel ezelőtt használtam tőlük pakolásokat, aztán kinyílt a piac, és nem tartottam nyomon a márka újdonságait. Reménykedtem vásárlás előtt, hogy a régi színvonalat tartja a Kallos, és lelövöm a poént nem kellett csalódnom.
A csomagolás régen is ugyanez a tégely volt, és nem vitték most sem túlzásba a címkézést. A leírás szerint erősíti a haj szerkezetét, és multivitaminokat tartalmaz. 
Az illata nagyon-nagyon finom, tényleg banános, szaglás után már csak arra voltam kíváncsi, hogy megmarad-e a hajban. Hajmosás után, balzsam helyett szoktam heti egyszer használni. A vizes hajam 2/3-án oszlatok el belőle egy nagyobb diónyi mennyiséget (derékig érő hajam van), és fogmosásig rajta hagyom a pakolást, majd bő vízzel alaposan lemosom. A hajamat nem gubancos, ezáltal sokkal könnyebben tudom kibontani vizesen, és szárazon egyaránt. Szárítás után a hajam sokkal puhább tapintású, és fényesnek és egészségesnek tűnik. Természetesen a töredezésen ez sem segít, de mivel hidratálja a hajat, ezért szerintem kitolhatóak vele a vágások. 
Az illata ugyan nem olyan intenzív, mint a tégelyből, de a következő hajmosásig kiérzem belőle a banán illatát. Összességében az egyik kedvenc pakolásommá nőtte ki magát ezalatt a pár hét alatt. Nem zsírosítja a hajamat, nem nehezíti el. Szárítás után a hajam tapintása puha, ráadásul nem száll össze-vissza. Az illata is nagyon kellemes, és hosszan megmarad a hajban, habár nem túl intenzíven.

Kallos KJMN nevű hajpakolását keressétek a Notino webáruházban. Többségük kétféle kiszerelésben is kapható. 

Nincsenek megjegyzések