Eveline Slim Extreme narancsbőr elleni készítmény hialuronsavval és koffeinnel

Akik régebb óta követnek azok tudják, hogy előszeretettel próbálok ki különböző narancsbőrre való készítményeket. Minden posztban le szoktam írni, hogy önmagában csodát ne várjunk az ilyen kozmetikumoktól, de megfelelő mennyiségű folyadék, és rendszeres sportolás mellett jó kiegészítői lehetnek a narancsbőr elleni küzdelemben.


Azt már tudjuk, hogy a narancsbőr nem válogat, testalkattól függetlenül lehet bárkinek. Eltüntetni nem lehet teljesen, de rengeteget lehet rajta segíteni. Sajnos a trombózis miatt kerülnöm kell mindenféle sporttevékenységet, így csak önmagában tudtam tesztelni a krémet. De tényleg nem győzöm hangsúlyozni, hogy önmagában ezek a krémek nem sokat érnek, úgyhogy mindenképp sok folyadék, sport és helyes étkezés kell mellé.Átlátszó géles formuláról van szó, amely könnyen a bőrbe szívódik. Pár perc elteltével egyszerre hűsítő, majd égető érzés jelentkezik. De ez teljesen normális, mert vérbőség fokozó (jelen esetben a koffein) van az ilyen krémekben, amelyek segítik az adott felület vérkeringését. Trombózis előtti időkben az ilyen krémeket közvetlenül edzés előtt használtam, a combomat és a fenekemet kentem be velük, majd neki álltam az edzésnek. Egyébként van egy enyhe zsírégető hatásuk is, mert a thermo hatás kutatások szerint valóban segíti a zsír lebontást. 
Az a pezsdítő érzés fél óra után nagyjából elmúlik, majd fürdés közben, ahogy meleg víz éri újra fokozódik a hatása. Eleinte ez nem kellemes, de hozzá lehet szokni. 
Ami viszont újdonság számomra is, hogy ebben van hialuronsav, amely valóban jót tesz úgy is a bőrömnek, úgy is hogy nem sportolok.


Összességében, ha tudnék sportolni, és étkezni (olyan gyógyszert szedek, amely mellett nem tudok diétázni) szerintem pár hét alatt látványos lenne a hatása. Valóban feszesíti a bőrt, és hidratál, de mindenképpen kell hozzá a sport, és a megfelelő étkezés, hogy valóban 100%-ban ki tudja fejteni a hatását. Én szívből tudom ajánlani az Eveline Anticellulit termékeit, szerencsére van bőven választék.
Az illata nagyon kellemes, frissítően citrusos. 

A Slim Extreme termékeket keressétek a Krémvarázs webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések