Evelin Gold Lift Expert micellás víz

Már nincs olyan márka, amelyik ne jelent volna meg saját micellás vízzel a piacon. Az Eveline egy nagy kiszereléssel, és 3 az 1-ben hatással képviseli magát. Szeretek új micellás vizeket kipróbálni, hiszen ebben az esetben is sokat fejlődött a kozmetikai ipar, újabb és újabb vizek kerülnek a boltok polcaira. 


A csomagolás nagyon tetszik, sajnos a fotókon nem sikerült visszaadnom, de az arany címkének van egy kevés holografikus hatása is. Mindenesetre a címke emiatt a színvilág miatt luxusérzetet ad. 
A csomagoláson 3 az 1-ben hatás szerepel: eltávolítja a sminket, hidratálja a bőrt, és mélyen tisztít.
Amit én elvárok egy micellás víztől, hogy leszedje a sminkem maradékát, és valóban tisztítsa a bőrt, és ne irritáljon. Szerencsére ezeknek az elvárásoknak bőven megfelel ez a víz.
Egy kevés mennyiséget öntök egy textil lemosóra, majd alaposan áttörlöm vele az arcomat reggel és este. A korongon látszik, hogy leszedi a szennyeződéseket. Az arcom használata után puha érzetű. Valóban érezni szoktam egy enyhe hidratáló hatást. Teljes sminket esetében egy külön lemosót használok, majd utána áttörlöm micellás vizes koronggal az arcomat, hogy a maradék sminket is eltávolítsa. Nagyon szépen leszedi a maradék alapozót, viszont a szememet enyhén csípi, úgyhogy a maradék szemsminket nem ezzel szoktam eltávolítani. 
Illata van, engem a The Body Shop sheavajas termékcsaládjára emlékeztet, amely az egyik kedvenc illatom. 
Összességében az Eveline Gold Lift Expert micellás vize tökéletesen tudja azt, amit elvárok egy ilyen terméktől. Eltávolítja a napi szennyeződéseket, és a maradék sminket is szépen leszedi. Nem szárít, és hosszú távú használat mellett sem irritált. Az illatát kifejezetten kedvelem. Ár-érték arányban kiváló lemosót kapunk 1 199 forintért.

Nincsenek megjegyzések