Újdonság a polcomon | Avon ajakolajak

Múlt hónapban kerültek a katalógusokba az Avon ajakolajai, amelyek nem csak hidratálnak, hanem fényt is adnak az ajkaknak. 


Az ajakápolók háromféle olajjal ápolnak: jojoba,- avókádó,- kókuszolaj, valamint tartalmaznak még E-vitamint is. 
A csomagolás a már megszokott Avon kivitelezést hozza, dobozban érkeznek. Maga az kis üvegcse igazán aranyos és minőségi hatást kelt az arany felirattal. 
Kétféle árnyalatban kapható, az egyik a Blossom nevet viseli a másik Shimmering Petal-t.Ami mindkét ajakápolóban az az édes illat, az olajos állag és az ápoló hatásuk. Mindkét ajakolaj tökéletesen hidratálja az ajkakat. A leghatékonyabb ajakápolók, amelyet valaha próbáltam, szerintem maradni is fogok ezentúl ennél az olajos formulánál. Elég este és reggel bekenni vele a számat és tökéletesen hidratáltak lesznek az ajkaim, mindegy milyen idő van odakint. Mindkét olaj kényelmes viseletet biztosít.
A Blossom az üvegben sötét rózsaszín, de felkenve teljesen átlátszónak tűnik, nem színezi be az ajkakat, ellenben csodás fénnyel vonja be. Az illatát viszonylag sokáig érzem az orromban, de ez abszolút nem zavaró. 
Shimmering Petal világos rózsaszín és tele van apró csillámmal. Felkenve az alapja szintén színtelen, de az apró csillámok feldobják az ajkakat. Egyelőre „szobafogságon” vagyok, így nem sminkelek arra a kis időre, amikor elmegyek sétálni, de biztos vagyok benne, hogy gyakrabban fogok ehhez az ajakolajhoz nyúlni, mint a rúzsaimhoz. 


Összességében a legjobb ajakápoló termékek, amelyeket próbáltam az évek alatt, pedig rengeteg megfordult az ajkaimon. Eleinte az hittem, hogy az olajos réteg talán zavaró lesz, de abszolút mindkét árnylat esetében nagyon kellemes a viselet. A hidratáló hatásukról csak ódákat tudok zengeni, biztos vagyok benne, hogy bármilyen száraz és cserepes ajkakat pikk-pakk meggyógyítanak. Mindkét olaj tökéletes akár otthoni, akár „utcai” hidratálásra. 

Az ajakolajakat keressétek az Avon katalógusaiban vagy online

Nincsenek megjegyzések