Teszt | Maybelline x Puma szempillaspirál

A Maybelline és a Puma nem is olyan régen kollaborált egymással, és egy igazán sportos, csajos kollekciót sikerült megalkotniuk. A kollekción belül megtalálhatjuk a highligtereket, különböző árnyalatú rúzsokat, metál hatású szemhéj stickeket, arcra való sticket és egy spirált. 


A kollekcióból elsősorban a spirál keltette fel a figyelmemet, és aktuális volt egy új spirál megvétele, arra gondoltam teszek vele egy próbát. Hiszen szeretem a Maybelline és a Puma termékeket is. Szerencsére a Notino webshopjában megtalálhatóak a kollaboráció összes darabja, így landolt a virtuális kosaramba a Maybelline Puma x Maybelline Smudge-Resistant mascara.
A leírás szerint drámai hosszúságot biztosít 24 órán át. 
A csomagolás nekem tetszik, valóban sportos megjelenést kölcsönöz a neon narancs a visszafogott mályvás, lilás alapszínnel. A kefe kialakítása sem túl bonyolult, a sörték viszonylag sűrűn helyezkednek és nem túl hosszúak. A festék sűrűbb az általam megszokottaktól, talán ezért is van, hogy nem vesz fel túl sok anyagot. A fekete nem túl intenzív egy rétegben, mindenképpen kell a kettő. A képen is két rétegben láthatjátok. Nem csinál póklábszerű pillákat, és szépen elválasztja a szálakat egymástól. Szerintem nem dúsít optikailag, és nem csinál drámaian hosszú pillákat. Inkább a természetesség felé viszi az irányt, amely hétköznapokra ideális számomra. Egyébként nem potyog, és nem pereg le a nap végén sem. 


Összességében egy hétköznapokra kiváló spirált találtam, amely nem pereg le a nap végéig, szépen a helyén marad. Nincsen pókláb-hatás  Könnyű eltávolítani a megfelelő sminklemosóval. Viszont optikailag nem lesz tőle hosszú a szempillám és dúsabbnak sem tűnik. 

A spirált a Notino webáruházban vásároltam, az ára 3 640 forint. 

Nincsenek megjegyzések