Maszkmánia | Eveline Argan + Keratin hajmaszk

Többször említettem már, hogy rengeteg időt és terméket fordítok a hajam ápolására. Ennek köszönhető a kísérletező kedvem is, hiszen szeretek újdonságokat kipróbálni. Az Eveline Argan + Keratin hajmaszkját teszteltem az utóbbi pár hétben. 

Mielőtt belevágnék a témába, muszáj megjegyeznem, hogy szerintem kevés figyelmet kap az Eveline. Sokatok ismerkedett meg a 8in1 körömerősítő alaplakkal, amelyet egy évekkel ezelőtti körömápolási rutinomban mutattam meg. De nem csak a körmökre gyártanak szuper termékeket, hanem lefedik az egész bőrápolást, sőt dekorkozmetikumok is megtalálhatóak a kínálatban. Ezért is vártam izgatottan, hogy mit tud a márka egyik hajmaszkja, hiszen hajara való kozmetikumot még nem próbáltam korábban. 

Úgy látszik, hogy a márka védjegyévé kezd válni a 8in1 koncepció. 

És hogy miért 8in1?
- intenzíven regenerálja a haj szerkezetét
- mélyen táplál
- hidratál és kisimít
- könnyen kezelhetővé válik a haj
- fényes haj a hajtövektől a hajvégekig
- maximális dússág
- hosszan tartó frizura
- védi a hajszínt

Használata: Elég kis mennyiségben felvinni a nedves hajra, majd érdemes hatni hagyni 5 percig, utána langyos vízzel alaposan ki kell mosni a hajból. Heti 1-2 alkalommal érdemes használni.A csomagolás nem túl hivalkodó, nem túl színes vagy giccses. A kiszerelése tégelyes, könnyen letekerhető kupakkal. Ami szimpatikus, hogy még egy plusz ezüst fóliával van letakarva a maszk, így biztosak lehetünk abba, hogy nem nyúlkált bele előttünk senki.
Kibontás után elsőként a lágy krémszínnel és tipikus krémillattal szembesültem. 
A maszk állaga pudinszerű, könnyel eloszlatható a nedves hajon. Én a hajam 2/3-ára szoktam minden hajra való produktumot feltenni. Valamivel több, mint öt percet szoktam hagyni hatni a maszkot és csak utána mosom le bő vízzel. Már lemosást követően, ugyanakkor még nedves hajon érzem, hogy sokkal puhább a hajvégem. Miután felitattam a felesleges vizet, elkezdem megszárítani a hajam. Amit észrevettem, hogy nagyon könnyen ki tudom bontani és szárítás után, olaj használata nélkül is sokkal hidratáltabb a hajam, könnyed és légies tartása van, mint szimplán balzsam + olaj használatakor. A kellemes illatát is még egy-két napon át érzem, szerencsére nem tolakodóan. A fent említett hatások közül a könnyen kezelhetőséget, a hidratálást, a táplálást és a regenerálást, a simaságot abszolút helyénvalónak érzem. Nekem alapvetően jó minőségű a hajam, így extra csillogást nem igényel, valamint mivel hosszú, ezáltal a hajamnak lesz súlya így a dúsító hatást sem érzékelem túlzottan. 

Összességében egy kiváló balzsammal ismerkedtem meg, amely biztos helyet kapott a hajápolási rutinomban. Az állaga tökéletes, könnyel eloszlatható a nedves hajon. Már az első használatot követően lehet érezni a jótékony hatásait. A hajam könnyen kifésülhető lesz és szárítás után is megőrzi ezt a jó tulajdonságot. Az illata kellemes, tipikus krémillat, amely bár tartósan megmarad a hajban. A hajam puha és selymes, valamint hidratált. 

Az Eveline Argan + Keratin hajmaszkját a Krémvarázs.hu oldalon tudjátok megvásárolni 1 699 forintos áron. A maszk kiszerelése 300 ml.

További hajápolással kapcsolatos terméket itt találtok: https://kremvarazs.hu/hajapolas.html

Nincsenek megjegyzések