Maszkmánia | Eveline arcpakolások

„Arcmaszkból sosem elég”-szoktam mondani. Az arcra való kozmetikumok közül kétség kívül az arcmaszkok a kedvenceim, és szeretek újdonságokat kipróbálni. Az Eveline szerencsére bővelkedik maszkkínálatban. A Facemed+ kollekció egyik darabját próbáltam ki, amely a detox-hatásban jeleskedik.


A csomagolás rendben van, igazából semmi említésre méltó nincs benne. A tégely átlátszó, és felbontás előtt még le van ragasztva egy külön fóliával, amely miatt plusz pontot adok a márkának. 

Termék leírás: 

Tisztító és méregtelenítő maszk, amely aktív szenet és vulkanikus agyagot tartalmaz. Minden bőrtípusra alkalmazható és nagyjából 12 alkalomra való mennyiséget rejt magában az 50 ml-es kiszerelés. Az aktív karbon tartalom segít megtisztítani a bőrt a mélyebben lévő szennyeződésektől. A vulkanikus agyag pedig összehúzza a pórusokat, kisimítja és tonizálja a bőrt. A használata nagyon egyszerű: megtisztított bőrre vékony rétegben érdemes felvinni a maszkot és hagyni hatni 10-15 percig. 
Közepes erősségű illata van, amely abszolút kellemes az orromnak. Az állagán meglepődtem, mert az agyagot tartalmazó maszkok többsége nagyon tömény, nem túl könnyen kenhető, ám ez esetben nagyon szépen terül az arcon, akár ecset, akár az ujjaink segítségével. Miután egyenletesen felkentem megvárom, míg lejár az ajánlott hatóidő és langyos vagy hideg vízzel lemosom. Az agyag természetesen kicsit megköt az arcon, de jelen esetben elmarad a húzó és feszítő érzés. A bőröm valóban tisztábbnak és simábbnak és felfrissültnek tűnik. Minimálisan szárít, úgyhogy érdemes egy könnyed hidratálót felkenni a használata után. 


Nem csak tégelyes maszkok kaphatóak a Krémvarázs webshopjában, hanem pici tasakok is, amelyek utazásra vagy egy-egy wellness délutánra alkalmasak. 
Az három tasakos maszk közül a Hyaluron Expert nyerte el a kedvenc címet. Ecsettel könnyű felvinni a terméket. Valóban hidratál és puhává varázsolja a bőrömet egész napra.
Az SOS szériából a Multi-Purpose amellett, hogy hidratálja és feszesíti a bőrt, apró szemcséket is tartalmaz, így arcradírozó hatása is van, amely segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől. A Cellular Renewal arany és-, gyémántkivonatot tartalmaz, amely nem csak luxusérzést nyújt, hanem feltölti a bőr apró egyenetlenségét és hidratál.


Összességében egy kiváló ár-érték arányú maszkot fedeztem fel az Eveline Facemed+ detox-hatású kozmetikumában. Sokkal kényelmesebb használni, mint az más agyagos maszkokat. A hatásával is elégedett vagyok, mert a bőr tisztábbnak és egységesebbnek tűnik egyetlen hátránya, hogy picit szárít, de ez az agyagot tartalmazó maszkok sajátosságai. A kis tasakos maszkok pedig egy-egy alkalomra igazi felüdülést nyújtanak a bőrnek. 

Nincsenek megjegyzések