Bath & Body Works Rose tusfürdő

Tudjátok, hogy mennyire szeretem a Bath & Body Works termékeket, hiszen elég sok tesztet olvashattatok már a blogon. Végre itt a tavasz és úgy gondoltam, hogy egy igazán tavaszias tusfürdővel kezdek el hangolódni az évszakra a Bath & Body Workstől.


Tudom, hogy nagyon sokatok nem szeret vagy nem is engedheti meg magának, hogy ilyen drága tusfürdőt vegyen. Mert lássuk be, elsőre soknak hangzik 3 550 forint egy tusfürdőért. Viszont rengeteg dologban különböznek a márka tusoló termékei például a drogériákban kapható felhozataltól. Ráadásul a csomagolásuk is nagyon mutatós és jó minőségű anyagból készül.
A márka egyedi illatokat készít, és ez a Rose esetében sincsen másként. Azt hinné először az ember, hogy egy újabb tipikus rózsaillattal lesz dolga, de nem. 
Az alapillatot a rózsavíz, a jázmin és a pézsma adja, amelytől ez az aroma egyszerre lesz lágy rózsaillatú, ugyanakkor felfedezhető benne a tipikus tavaszillat, amely semmihez sem hasonlítható. Emellett abszolút frissítő hatással bír a szervezetre. 
Azon kevés illatok egyike a márkától, amely nem túlzottan erős, már-már visszafogottnak tudnál leírni. Ennek ellenére is tartósan megmarad ez a rózsás-virágos kertes frissesség a bőrön.
Természetesen a tusfürdő E-vitaminban gazdag, így nem kell attól félnünk, hogy kiszárítaná a bőrünket. 


Összességében az egyik legjobb BBW illat, amellyel valaha találkoztam. Azt hittem, hogy nem fog újdonságot mutatni semmilyen rózsa illatú termék sem, de ez igen. Megmutatta, hogy egy rózsa, hogyan lehet visszafogott és elegáns aromájú, valamint a tavasz frissessége külön öröm, hogy hűen jelenik meg a tusfürdőben. Sokszor írtam már, hogy nagyon-nagyon kevés mennyiség elég a márka tusfürdőiből. Könnyen habzik, melynek állaga krémes és lágy az illata pedig tartós, hosszú órákon át érezni törölközés után. 

A Bath & Body Works termékeit keressétek a Notino webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések