Nivea tusolóhab vanilla-caramell illatban

A tusolóhabok a tavalyi év egyik slágertermékei voltak és szerintem ez idén sem lesz másképp. Jómagam is nagyon szeretem ezeket a különleges állagú termékeket. Véleményem szerint a Niveának sikerült megugrania egy bizonyos szintet azzal, hogy nagyon különleges illatokban dobta piacra saját tusolóhabjait. 

Úgy vettem észre, hogy a Nivea Silk Mousse Vanilla Caramel örvend a legnagyobb népszerűségnek a blogokon és a vásárolók között is.
Mielőtt megvásároltam nem olvastam a termékről semmit, nem akartam, hogy bármi is befolyásoljon, ezért izgatottan próbáltam ki, amikor megérkezett a Notino webshopjából.
A csomagolása a márka dezodorjaihoz hasonlít, továbbá a rajta található minta is tetszik.
Igazából és nagyon édes, már-már geil illatra számítottam, ennek ellenére egy nagyon könnyed, habos aromával találtam szembe magam első használatkor. Megmondom őszintén kicsit csalódott voltam, hogy se a vaníliát se a fahéjat nem érzem ki belőle, de ezzel a krémes és puha illattal is pozitív élmény volt a fürdés.
A hab állaga pontosan olyan, mint a borotvahaboké. Kellően kemény, kevés is elég belőle és nagyon jó érzés, ahogy ez a krémes hab érintkezik a bőrömmel. Nem érzem a használata után „koszosnak” magam, de csak akkor ha semmiféle izzasztó vagy koszoló tevékenységet nem végzek. Túlzottan nem hidratál, de nem is szárít. Amit nagyon sajnálok, hogy az illatát alig érzem a bőrömön törölközés után. 
Összességében a tusolóhabok között a Nivea termékei a legjobbak az általam próbáltak közül. A hab minősége kifogástalan, a 200 ml-es kiszerelés pedig hosszú hetekre elég volt, bár nem használtam napi szinten, de 3-4 alkalommal biztos előkerült heti lebontásban. Az illata egyáltalán nem olyan, mint, amelyre az ember számítana, de ettől függetlenül kellemes. Hosszú távú használtam mellett sem okozott irritációt. 

2 megjegyzés

  1. Nekem is megvan, és teljesen az a véleményem, mint Neked! Nagyon szeretem az édes illatokat, és valóban egészen más, amit vártam, de mégis nagyon kellemes. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy tökre más? Azért kipróbálnék egy valódi karamell-vanília párost. :)

      Törlés