Neutrogena Hydro Boost arclemosó

A Neutrogena 1930-as években alakult meg Amerikában, majd a '90-es évek közepétől a Johnson & Johnson vásárolta fel. Rengeteg népszerű termékük van, mostanában a Hydro Boots termékcsalád jut el egyre több emberhez. A Hydro Boots termékcsalád szerintem viszonylag sok termékből áll, a mai posztban a géles arctisztítóról osztom meg tapasztalataimat. 


Úgy érezem nagyon gyorsan tett népszerűségre a Hydro Boots termékcsalád, amelynek jellemzője, hogy az oly' népszerű hialuronsav szerepel az összetevői között. Mindhárom alap bőrtípusra találhatóak termékek. A csomagolás egységesen kék és többnyire praktikusak is. Az arctisztítók  pumpás adagolóval vannak ellátva. 
A Hydro Boost cleanser-t elvileg mindhárom bőrtípus használhatja. Az állaga nevéből adódóan gél és átlátszó. Amin nagyon meglepődtem, hogy viszonylag erős illata van, úgyhogy akik érzékenyek a parfümre nem biztos, hogy fogják szeretni. A leírás szerint vizes arcbőrön kell eldogozni, majd miután felhabzott a termék és megtisztítottuk vele arcot, bő vízzel távolítsuk el. 
Én jobban szeretem vizes kézzel felhabosítani és utána megmosni vele a bőrömet, de nyilván ez egyéni dolog, kinek hogy kényelemes a használata. 
A víz hatására keletkező hab egyébként elég krémes és meglepő módon nem szárít vagy húzódik törölközés után az arcbőröm, sőt inkább egy kevés hidratáltságot érzek. Természetesen a repkedő mínuszokban (és amúgy is) kell hozzá hidratáló krémet használni.
A napi szennyeződéseket eltávolítja, viszont nem sminklemosó így sem a sminket sem annak a maradékát nem szedi le. 


Összességében egy remek mindennapi lemosónak tartom, amely jól beleilleszthető az esti és az reggeli arcápoló rutinba. Egy pumpálásnyi bőven elég az alap tisztításhoz. Az egyetlen hátránya, hogy nagyon erős illata van, amely nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, illetve a rá érzékenyeknek nem biztos, hogy jót tesz. Nem szárít, de nem is hidratál túlzottan. Hosszú távú használat mellett nem tapasztaltam irritációt.

További Neutrogena Hydro Boost kozmetikumok és egyéb más termékek a márkától megtalálhatóak a Notino webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések