Hajápolás | Fructis Papaya Hair Food

A Garnier Fructis hajpakolásai óriásit robbantak a köztudatba. A banános verzióra én is azonnal lecsaptam és annyira megszerettem, hogy adtam egy esélyt a papayás változatnak is. 


A csomagolás nem csak a kiszerelésében, hanem külsejében is egy egyszerű, ugyanakkor mutatós külsőt kapott. A mennyiség első ránézésre soknak tűnhet, pedig „csak” 390 ml. 

Ami elsőként megfogott ezekben a pakolásokban, hogy 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz, nem tartalmaz szilikont, parabént és mesterséges színezékeket. 
A pakolást háromféle módon tudjuk felhasználni: hajmosás előtti pakolásként, hajbalzsamként és nem kimosható hajvégápolóként. Én leginkább hajmosás előtti pakolásként és balzsamként szoktam használni. 
Az illata valami elképesztően finom, valóban a trópusi gyümölcsre emlékeztető, édes és frissítő aromája van. Amikor balzsamként használom, akkor egy-két napig, viszonylag intenzíven érezni a hajamban a papaya illatát. 
A leírás szerint károsult és töredezett hajvégekre való a Papaya Hair Food, de mint tudjuk, a már károsult hajvégeken csak az olló segít. Amit észrevettem, hogy valóban puhítja és hidratálja a hajat és ez a hatás a következő hajmosásig kitart. 


Összességében nem lett akkora szerelem, mint a banános társa, de valószínűleg ez a változat is újra vevős darab lesz. Az illata elképesztően finom, amely az én hajamban pár napig kitart. A már töredezett hajvégekkel nem tesz semmit, de a megelőzésre abszolút bevált. A hajam sokkal puhább és hidratáltabb a pakolás segítségével. 

A Garnier Papaya Hair Food maszkot a Notino webshopjában is be tudjátok szerezni 1 990 forintos áron. 

2 megjegyzés

  1. A banános változatát én is használtam ennek a hajmaszknak, de míg régebben imádta a hajam, december elején annyira szétszárította, hogy abba kellett hagynom a használatát. Előfordulhat, hogy változtattak az összetételén? Tudsz esetleg róla valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tartom kizártnak, hogy változtattak valamin, de hivatalos infót nem olvastam sehol. Nem lehet, hogy megromlott?

      Törlés