Teszt | Moda sminkszivacsok

Szerintem a Beautyblender által elindított sminkszivacs hullám senkinek sem újdonság már. Sminkmárkák megszámlálhatatlan színben és formában rukkoltak elő a saját verziójukkal. Jómagam a Beautayblendert még nem próbáltam, így ahhoz nincsen viszonyítási alapom, de úgy gondolom, hogy ma már lehet találni olcsóbban jó minőségű szivacsokat. A márka Ausztráliából indult hódító útjára, elsősorban hajápolással és sminkkel kapcsolatos termékeket forgalmaz. A Royal and Lengnickel Moda termékekről már olvastam blogokon és a vélemények többnyire pozitívak voltak, ezért esett a választásom a szivacsszettre. 
Masszív átlátszó műanyag dobozban kaptam készhez a szivacsokat, erről sajnos kép nem készült, de a Notino webshopjában láthatjátok, hogy néz ki a csomagolás. 
Kivételesen nem azért esett a választásom a rózsaszín sminkeszközökre, mert az a kedvenc színem, hanem más szín összeállításban nem kapható. 
A szivacsok normálméretűek, amelyen meglepődtem, mert azt hittem, hogy ilyen kedvező áron mini kiszerelést kapok. 
Kétféle formát tartalmaz a csomag, egy csúcsba végződőt és egy lekerekített alakút. Ugyanúgy kell használni, mint a többi sminkszivacsot, kicsit be kell vizezni, hogy a megpuhuljon. Ezek is megdagadnak, de nem látványosan, tökéletesen kézreálló darabokká válnak. 
Én előbb ecsettel vagy kézzel felviszem pöttyökben az alapozót, majd utána kezdem el csak eldolgozni a szivaccsal. Tökéletesen el lehet dolgozni velük az alapozót, természetes fedést, már-már makulátlan bőrkinézetet biztosít. Három különböző márkájú alapozót dolgoztam el ezekkel a sminkeszközökkel és meg voltam elégedve mindegyik esetben a végeredménnyel. Egy ideig ecsettel dolgoztam el az alapozóimat, de sosem voltam megelégedve a végeredménnyel, sokszor csíkosnak láttam, sokkal több időt igényelt az eldolgozás.  Annyira megkedveltem a szivaccsal való alapozást, hogy a korrektort is ezzel dolgozom el. Sokkal természetesebb és egységesebb a végeredmény, mint bármilyen ecsettel vagy ujjal eldolgozva. Kereken egy hónappal ezelőtt adtam le egy rendelést a Notino webshopjában és azóta rendszeresen használom a szivacsokat és semmilyen minőségbeli romlást, repedést nem keletkezett rajtuk.Összességében eddig ez a legjobb sminkszivacs azok közül a márkák közül, amelyeket eddig próbáltam. Ha jól olvastam a Moda szivacsai latexmentesek. A tisztításuk ugyanolyan, mint a többi szivacsé, türelem kell hozzájuk és egy hatékony sampon. 
Ár-érték arányban abszolút verhetetlen, Royal and Langnickel Moda sminkszivacsok, a szett ára 3040 forint. 
Valamint szeretném felhívni a figyelmeteket a Notino webshopjában tartó újévi akcióra! 

Nincsenek megjegyzések