Sminkalap | Revolution PRO Matte Primer

Már el sem tudom képzelni az életemet primer nélkül, nagyon fontos alapját képezi a sminkrutinomnak ezek a típusú termékek. Korábban koreai alapokat próbáltam, de az utóbbi időben elég sok Revolution PRO dekorkozmetikumot próbáltam és gondoltam adok a Matte Primer-nek egy esélyt. 


Kombinált bőrtípusom van, amely azt jelenti, hogy T-vonalam és az állam hajlamos zsírosodásra és kifényesedésre. Én azt szeretem, amikor teljesen matt az arcom. Erről megoszlanak a vélemények, mert sokan úgy tartják, hogy túl természetesellenes. De szerintem ez is olyan dolog, hogy ízlés kérdése, az én ízlésembe pedig a full matt arc az ideális, jelenleg. 

Az utóbbi két évem a hormonális bajaimról szól, ez sajnos meg is látszott az arcbőrömön, brutális aknék jelentek meg, aztán a rá kapott krém szárította agyon az arcomat, ezért olyan primert használtam, amely enyhít a pirosságon. Két hónapnyi szenvedés után végre eredmények mutatkoznak az arcbőrömön, most már csak hegek borítják, erre pedig bőven elég egy egyszerű sminkalap.
Mint már említettem, kombinált bőrtípusom van, ezért a zsírosabb részek miatt szükségem van matt hatásra, ezért döntöttem a Revoluton PRO Matte Primer-je mellett hosszas hezitálás után. 
Ami rögtön megfogott az a  csomagolás. Nagyon tetszenek a matt borítások, úgyhogy abszolút teli találat nálam. 
A kupakot letekerve szűkített csőrű adagolóval találkozunk, amellyel egyszerűen lehet kinyerni az átlátszó primert. 


Az alap állaga érdekesnek mondható, mert egyszerre géles és egy kicsit zselés is, de ahogy elkezdem eldolgozni egy pillanatra, mintha olajossá változna és maradéktalanul eltűnik a bőrömön. Tapintásra nem lehet érezni semmit, de mégis pár percig érzem, hogy van valami plusz rérteg van az arcomon. Valóban azonnal lemattítja a bőrt és egységesíti az egyenetlenségeket. Nagyon szépen terülnek rajta az alapozóim (kizárólag folyékony állagú alapozókat használok). A tapasztalatom az, hogy valóban mattítja az arcot a nap végéig, legalábbis ebben a hideg időben abszolút nem látom, hogy a fényes területekkel gondom lenne. A smink is tartós, elég sok púdert és alapozót kell lemosnom sminklemosóval.
Nincsen benne illatanyag, így az erre érzékenyek is bátran használhatják ezt az terméket.


Összességében a tavalyi év legjobb vételének tartom egyelőre ezt a primert. Mindent tud, amit elvárok egy alaptól, azonnal beszívódik, egységesíti a bőrt és tartóssá teszi a sminket, emellett hosszan tartóan mattít. Hosszú távú használat mellett sem irritált. A termék állatkísérlet-mentes és vegán.

Én a Notino webshopjából rendeltem 3090 forintért. Emellett most 15%-os kedvezménnyel vásárolhattok hajápoló termékeket. 

Nincsenek megjegyzések