Bath & Body Works Marshmallow Pumpkin Latte sheavajas testápoló

A Bath & Body Works a Marshmallow Pumpkin Latte termékcsaládjával minden évben ősszel rukkol elő, de nemrég újdonságként került fel az ultra sheás kiadás a Notino webshopjába, így arra gondoltam, hogy megosztom ezzel az illattal a tapasztalataimat. Érdemes rá lecsapni, mert elég népszerű illat, hamar elkapkodják és még bőven aktuális lehet a használata. Illetve aki szereti az édes illatokat egész évben magán, azoknak is talán hasznos ez a bejegyzés. 


Akik régebb óta olvasnak, azok már bizonyára tudják, hogy az egyik kedvenc márkám a Bath & Body Works és elsősorban az ultra shea testápolóikat részesítem előnyben. A BBW amerikai márka és itthon a Notino forgalmazza hivatalosan. Szerencsére elég sok minden termék megtalálható már a webshopon, de azért remélem, hogy egyre több különböző produktum lesz fent a jövőben. 

A Marshmallow Pumpkin Latte szerelem volt első szaglásra és azóta is a legkedvesebb őszi illatom, minden évben visszatérek hozzá, szeptember környékén. 
A csomagolás minden évben megújul, ezért a fotókon szereplő külcsín a 2018-as kiadásnak felel meg, hogy idén milyen lesz, majd csak nyár  végén fog kiderülni. Egyébként nekem tetszett az idei őszi vonal csomagolása. Maga a tubus erős falú, nagyon jó minőségű műanyagból készült, még sosem fordult elő, hogy letört volna a kupak vagy megsérült volna a csomagolás. 


Amit még tudni érdemes a BBW termékekről, hogy rengeteg illatból tevődnek össze ez például: pumpkin latte, pirított pillecukor, krémes szantálfa és édes pézsma. 
A csomagoláson túl az illat az, amelybe először belefutunk. Ahogy felpattintjuk a kupakot ki sem kell nyomni a terméket, de már érezni a tömény édes illatot. Számomra csak a pillecukor jelenléte volt erőteljes, a csavart akkor éreztem, amikor már kinyomtam a kézfejemre egy kisebb adagot. Miután az első pillecukor sokkon túl voltam előbújt a tök fűszeressége, amely mélyített a testápoló aromáján, majd hosszú percek múlva, finoman megmutatja magát a szantálfa és a pézsma is. Nagyon összetett illatról van szó, ha csak pár szóban jellemezhetném, akkor émelyítően édes maszkulin beütéssel. 
Az állaga mesés, azonnal érezni, hogy egy nehéz és testes krémről van szó, de olyan hamar beszívódok a bőrbe, hogy magam is meglepődtem az első használatokat követően. Még télen sem igényel belőle a bőröm extra mennyiséget így egy ilyen flakon 2-3 hónapig nekem elég szokott lenni, általában minden másnap kenem be vele magam. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem nincsen extrém száraz bőröm.
Ápoló összetevők: kókuszolaj, aloevera, sheavaj és kakaóvaj. 


Összességében az egyik legjobb testápolónak tartom, mind hatásában, mind illat szempontjából. Itthoni márkához nem is tudom hasonlítani, mert ilyen állagú termékkel még nem találkoztam. Ha valaki szereti az édes és egyedi illatokat annak mindenképpen ajánlom, hogy tegyen egy próbát a márka sheavajas testápolójával. Tudom, hogy sokan már a tavaszra készülnek, de idén is lesz ősz és szerintem érdemes lehet belőle már most betárazni. 

A Marshmallow Pumpkin Latte testápolót 3860 forintos áron tudjátok megvásárolni a Notino webshopjában. 

2 megjegyzés