Téli kényeztető újdonságok | Treaclemoon fürdőtermékek és kézrkém

A Treaclemoon kozmetikumairől már nagyon sok pozitív véleményt olvastam és nagyon örültem a lehetőségnek, hogy én is kipróbálhatok pár újdonságot az elmúlt időszakból. 
Ősztől szinte ki sem lehet robbantani a kádból, heti 1-2 alkalommal biztosan áztatom magam és ehhez irdatlan mennyiségű habfürdőt, fürdőolajat, bombát, sót vagyok képes elhasználni tavaszig. 


A habzó fürdősók jelenleg kétféle illatban kaphatóak: orchidea és mangó. A fürdősók különlegessége, hogy folyó víz alá szórva habokat képeznek, ezáltal nem csak a só által nyújtott relaxációs élményt élvezhetjük, hanem elmerülhetünk a habokban.  
A tasakok egy használatra való mennyiséget tartalmaznak és azonnal megszínezik a vizet. A habok valóban keletkeznek folyóvíz alatt, viszont az én ízlésemnek kicsit kevés a mennyiség (én tényleg óriási és sok habban szeretek fürdeni), de ez igazából nem befolyásolja a relaxációs élményt. 
A víz és a hab és a csomagolásokon szereplő illatokban pompázik, belengi az egész fürdőszobát. Úgy vettem észre, hogy enyhe hidratáló hatásuk is van ezeknek a termékeknek. 
A habzó fürdősók darabja 449 forintba kerül, szerintem ár-érték arányban megéri kipróbálni, esetleg betárazni belőlük akár tavaszig, hiszen mindkét termék frissítő ezt az évszakot idézte fel bennem. 
Télen szerintem nincsen olyan ember a Földön, akinek ne igényelnének extra hidratálást a kezei. A Treaclemoon Marshmallow heaven kézkrémje cuki kiszerelése mellett az illatával is azonnal levett a lábamról. Imádok minden édes illatot, ráadásul a pillecukros termékek kiemelt helyet élveznek a szívemben. Az adagolása igen egyszerű, egy kevés mennyiséget kinyomunk, majd alaposan eldolgozzuk. A krém állaga sűrű, ugyanakkor meglepően könnyen beszívódik és azonnal hidratálja a kezemet és a körömágybőrömet is. Ez a csodás édes pillecukros illat szerencsére jó sokáig érződik a bőrön, akár kézmosás után is. 


Összességében a nagyon megszerettem a fürdősókat és nagyon tetszik ez a kettő az egyben megoldás, vagy három az egyben, hiszen a vizet is színesre varázsolja. A kézkrémről csak jókat tudok elmondani, mert amellett, hogy hidratál, így a hideg időben igencsak szívet melengető az illata. 

A Treaclemoon termékeket keressétek a DM polcain. 

Nincsenek megjegyzések