L'oreal Paradise Extatic szempillaspirál

A L'oreal Paradise Extatic szempillaspirálja a Too Faced ikonikus spiráljának dupe-jaként híresült el még 2017-ben. Idén nyáron nagy spirál keresésben voltam, végül úgy döntöttem kipróbálom a címben szereplő dekorkozmetikumot. 


A csomagolása nagyon exkluzív, nagyon mutatós és divatos. A külcsínnel abszolút semmi problémám nem akadt, külön szimpatikus, hogy dobozban kapható. 
A kiszerelése 6,4 ml, amely tapasztalatom alapján elég sokáig elegendő. 
A keféje sűrű sörtékből áll, amelyek úgy tűnek szabad szemmel is, hogy viszonylag egyforma hosszúságúak. A kefe szerintem a kelleténél több festéket vesz fel, ezért érdemes leszedni róla a felesleget. 
Sajnos az összes képem eltűnt egy Windows frissítés folyamán, így nem sikerült a használat közbeni képeket visszahozni, ezért ajánlom Anna bejegyzését is, ő készített képeket spirálozás után. De viszonylag sok videót láthattok a Youtube csatornán is.
A pigmentáltsága kiemelkedő, valóban fekete pillákat varázsol már egy rétegben, viszont a mennyiséggel trükközni kell, ha nem sikerül leszedni a felesleget hajlamos vaskos póklábakat csinálni a pillákból. Egyébként tartós, nem potyog és nem pereg le a nap végére sem. 
Hosszabbnak nem tűnnek a pilláim, csak dúsabbnak.


Összességében elég vegyes érzelmeim vannak ezzel a spirállal kapcsolatban. A csomagolása álomszép, de magával a teljesítményével nem vagyok 100%-ban megelégedve. Nekem kicsit macerás, hogy állandóan le kell róla szedegetnem a felesleget, hogy valóban szép és természetesen dús pillákat kapjak. A tartósságával és a pigmentáltságával viszont abszolút elégedett vagyok. 

Én a Notino webshopjából rendeltem az Paradise Exatic spirált, jelenleg 2700 forintba kerül. 

Nincsenek megjegyzések