Ha nem unod a banánt! I love...banán tusfürdő

Tudom, hogy a banán nem éppen ünnepi illat, de az ebben az évben ráfüggtem erre az illatra. Szinte mindent próbáltam már, ami banánillatban kapható. Örömmel fedeztem fel a Notino webshopjában az I love... márka banános tusfürdőjét. 


A The Good Stuff Banana tusfürdő óriási, 750 ml-es kiszerelésben kapható a webshopban, amely elsőre soknak tűnhet, de aki annyira szereti a banánillatot, mint én még talán ez a mennyiség is kevés lesz. 
Az I love... tusfürdőkről már írtam korábban, hogy nagyon meg vagyok velük elégedve és ár-érték arányban az egyik legjobb kozmetikumnak tartom. 
A csomagolás végtelenül egyszerű mégis a két karika banán feldobja az átlátszó flakont. A tusfürdő színe sárga, de a géles állagnak köszönhetően átlátszó. 
A géles állag ellenére könnyen adagolható a termék, kevés vízzel összedolgozva remekül habzik és tisztít. És az illata...az illata...elképesztő! Az első olyan termék, amelyben nem érzek semmilyen mellékillatot, hanem abszolút a banán dominál és nem az édes verzióban. 
Sajnos törölközés után már nem érzem olyan intenzíven és sokáig az illatot, mint szeretném. Hidratáló hatása nincsen, de nem is szárította a bőrömet és nem irritálta azt hosszú távú használata során. Összességében ez egy újra vevős darab lesz, hiszen az általam próbált banán illatú kozmetikumok közül ennek van a legtöbb köze a gyümölcshöz. Nagyon kevés kell belőle, mert remekül habzik és tisztít. Sajnos az illata nem túl tartós a bőrön. Hosszú távú használat mellett nem irritált. 
Szívből tudom nektek ajánlani a márka tusfürdőit, mert nagyon hű illatokat készítenek. 


1 megjegyzés