Édes kényeztetés a Yamuna ünnepi kollekciójával

Az egyik kedvenc téli italom a forrócsokoládé, de az életmódváltás miatt idén még nem kényeztettem érzékszerveimet az édes nedűvel. Szerencsére alkalmam nyílt kipróbálni a Yamuna téli kiadását, a Forró Csokoládé termékcsaládot, amelynek köszönhetően enyhült az édesség utáni vágyam. 


A termékcsalád három tagból áll: tusfürdő, testvaj és kézkrém. Mindhárom termék kisebb kiszerelést kapott, a tusfürdő 100 ml, a két tégelyes krém pedig 50 ml. Egyébként szerintem abszolút jó ötlet volt a márka részéről, hogy nem nagy kiszereléseket dobott a piacra, mert elég jellegzetes ezeknek a kozmetikumoknak az aromája és ez a mennyiség még pont az, hogy nem unja meg az ember lánya, mire a végére ér. 
A csomagolás nagyon tetszik, igazán hangulatos, de nagyon jót tett az arculatváltás a Yamunának. Mindhárom termék esetében elégedett vagyok a kiszereléssel, mindent könnyen lehet adagolni. 
A tusfürdő színe átlátszó, kicsit sűrű, már-már gélszerű állaga van, amely vízzel érintkezve képez habot. Nem kell óriási habra számítani, de elég ahhoz, hogy meglegyen a komfortérzet. A habja nem túl krémes, ezért nem is táplál, viszont az illata csodálatos! Valóban forrócsokoládéra emlékeztet, de arra az igazi nyers forrócsokoládéra egy kis kókusszal megbolondítva. Már az első használatkor beleszerettem. Egyébként alaposan tisztít, nem szárít és nem irritált.  A testvaj állaga könnyed, ugyanakkor felkenve már alaposan a bőrbe kell dolgozni, mert hihetetlenül tápláló, ezért egy kevés mennyiség is elég belőle. A hidratáló hatásával tökéletesen elégedett vagyok, és hosszan tartó forrócsoki illatot kölcsönöz a bőrnek. Nem zsírosít és nem nehezíti el a bőrt, ugyanakkor a beszívódásra egy kicsit várni kell. Hosszú távú használt mellett semmilyen irritációt nem tapasztaltam.
A kézkrémnek is hasonló állaga van, mint a testvajnak, talán valamivel könnyedebb, de ugyanolyan tápláló, napi kétszer elég használom és sehol egy száraz vagy viszkető folt. Szintén órákon át tartó forró csokoládé illattal vonja be a kezemet. Nagyon szeretem, körömlakk lemosás után is azonnal ehhez a krémhez nyúlok, hiszen hidratálja a köröm körüli bőrt. 

Nem csak a Forró Csokoládés termékcsaláddal hangolódhatunk az ünnepekre, hanem a Mesés Karácsony szappannal és a Téli álom fantázianevet viselő termékeivel is. A Téli Álom termékekről már írtam a blogon korábban és továbbra is az egyik legjobb ünnepi kiadásnak tartom. A fürdőbomba egy kád forró vízben felolvadva ünnepi hangulatot teremt. Törölközés után pedig extra táplált lesz a bőrünk, nekem nem kellett testápolóhoz nyúlnom két napig. 
A Mesés Karácsony szappan pedig hűen tükrözi azokat az aromákat, amelyeket a karácsonyban szeretek. Fűszeres, mézeskalácsos édes, kicsit narancsos. A habja krémes, jól tisztít és nem irritált. Nem hidratál, de nem is szárít, cserébe valóban mesés karácsonyi illattal burkol be órákon át, amely még a fürdőszobában is hosszú ideig érződik. Összességében mindhárom termékcsaláddal elégedett vagyok és valóban sikerül ráhangolódni a már nyakunkon lévő ünnepekre. A testápolók hidratálnak és táplálnak, az illatuk pedig elképesztő. Diétázóknak és nem diétázóknak is egyaránt ajánlom a Yamuna ünnepi termékeit. Különböző csomag összeállításokkal találkozhattok a márka webshopjában, így ideális karácsonyi ajándékok is lehetnek szeretteink számára. 

Nincsenek megjegyzések