Alapozó teszt | Physicians Formula Nude wear

Az utóbbi bő fél évben viszonylag sok alapozó fordult meg nálam, az egyik ezek közül a Phiycians Formula Nude Wear nevet viselő dekorkozmetikuma. Hatalmas népszerűségnek örvend, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon én is olyan elégedett leszek-e vele, mint a többség.


Az alapozót a DM őszi workshopján kaptam, amelyet innen is nagyon szépen köszönök. Különösen kedves számomra ez a csomagolás, mint látjátok belegravírozták a nevemet, amelytől még kedvesebb lett a szívemnek. Így már biztos, amint elfogy a polcom ékessége lesz ez az elegáns üveg.
A kiszerelése pumpás, könnyen lehet vele adagolni a terméket. 
Én a Light nevet viselő árnyalatot kaptam, amelyről először azt hittem nem fog passzolni a bőrszínemhez, de meglepődve tapasztaltam, hogy amint eldolgozom az alapozót tökéletesen illeszkedik a bőrtónusomhoz.Az állaga közepesen folyós, egy-két pumpányit kinyomok a kézfejemre és pöttyökben viszem fel az arcomra és a nyakamra, majd vizes sminkszivaccsal eldolgozom a bőrömön. Pillanatok alatt természetes fedést biztosít, ráadásul építhető, így ha erősebb fedésre van szükségem akkor is szépen mutat a bőrömön. A finise picit fénylik, abszolút természetes bőrhatása van, de én ezt nem szeretem magamon, ezért mattító púderrel fixálom. 
A természetessége mellett a fedését kicsivel jobbnak ítélem meg, mint a szimplán közepes, nekem most elég problémás a bőröm és akik tudják milyen vagyok smink nélkül, mindig megdicsérik, hogy milyen szépen sikerült elfednem az aknék okozta hegeket vagy az aknékat. 
Annyira könnyed, hogy egyáltalán nem érzem, hogy lenne valami az arcomon. A tartósságát is csak dicsérni tudom, hiszen reggeltől késő délutánig bizony a helyén marad.  
Illata egyáltalán nincsen, úgyhogy akik ódzkodnak a parfümös termékektől bátran próbálják ki a Nude Wear alapozót.


Összességében az egyik legjobb alapozóm, amelyet valaha használtam. Természetes fedést biztosít, amellett, hogy nagyon jól fed. Az állaga könnyed, könnyen eldolgozható és egyáltalán nem érezni a bőrön. Az én kombinált bőrömmel tökéletesen kompatibilis, hosszú távú használta mellett semmilyen irritációt nem okozott.

A Physicians Formula Nude Wear alapozóját keressétek a DM Drogériákban. Ajánlott fogyasztói ára 5500 forint.

1 megjegyzés

  1. Gyönyörű a csomagolása. :) Milyen bőrtípusra ajánlanád? Oxidálódik?
    Én nagyon örültem volna néhány swatchnak, vagy akár előtte-utána képeknek, az alapozót viselve. ;)

    VálaszTörlés