Ajándékötlet karácsonyra | HerbArting Vitalizáló és Regeneráló csomag

Pár héttel ezelőtt volt szerencsém megismerni a HerbArting megálmodóját, Szabó-Vida Zsófit. Zsófi egy kellemes, családias hangulatú kávézóba invitált minket, hogy megismerjük az újdonságokat, valamint kipróbáljuk azokat. Muszáj megemlítenem, hogy Zsófi nagyon kedves és közvetlen, minden kérdésünkre készséggel válaszolt, ráadásul hihetetlenül szép bőre van, ezért kipróbálás nélkül is meggyőzött a HerbArting kozmetikumok hatékonysága. 


Vitalizáló csomag


A Vitalizáló csomagban csupa olyan kozmetikum kapott helyet, amellyel mindennap felfrissíthetjük a bőrünket. Mielőtt a lényegre térnék, szeretném kiemelni a HerbArting csomagolását, mert legyen tégelyes kiszerelés vagy tubusos, mindegyikkel maradéktalanul elégedett vagyok. A címkék pedig egyedivé teszik a termékek megjelenését. 
A Vitalizáló arcpakolás nemrég került a márka online polcaira, amelynek a fő alapanyaga a vörös agyag, amelyről köztudott, hogy gyulladáscsökkentő hatással bír, ráadásul a szennyeződéseket is maradéktalanul eltávolítja. Továbbá, található benne még glicerin, amely segít a vízhiányos bőrnek feltöltődni, bio zabselyem, amely bőrnyugtató hatással bír és csökkenti a annak zsírosságát. A bőrtónus javításáért a B3 vitamin felel, amely szintén remek gyulladáscsökkentő, a kókusz-tejpor táplálja a bőrt, a növényi kollagén a bőrvédő hatású, a hialuronsavról pedig tudjuk, hogy remekül tonizálja és hidratálja a bőrt. 
A pakolás színe fáradt piros, természetesen a vörösagyag velejárója. Az állaga érdekes, kicsit folyós az agyagos maszkokhoz képest. Emiatt kellemesebb használni, hiszen miután felkentem vékony rétegben, nem betonra szárad az arcomon, ezért nem húzza a bőrömet. Nagyjából 10-15 percig hagyom hatni, majd langyos vízzel lemosom. Törölközés után eszméletlenül puha a bőröm és valóban láthatóan tisztább és egységesebb a bőrképem. Egész jó a pórustisztító hatása egyébként és a gyulladt pattanásokkal is megküzd. Rengeteg agyagos pakolást próbáltam már a kombinált bőrömre, de a HerbArting Vitalizáló pakolása jelenleg az első helyen áll. Egyáltalán nem szárítja a bőrömet és nem húzódik. 
A másik újdonság a kávés micellás víz, amely a kis kiszerelése ellenére meglepően sokáig elég. Most már hosszú hetek óta használom minden este és még mindig meg van a fele. Az illata enyhén kávés, a színét a valódi kávétartalmának köszönheti. Utolsó lemosóként szoktam használni, hogy biztos legyek abban, hogy maradéktalanul tiszta arcbőrrel fekszem le. Zsófi mondta, hogy ő toniknak is szokta használni és úgy is valóban remekel, tökéletesen előkészíti a bőrt a további hidratálásra.
Egy keveset kiöntök a csomagban található textilkorongra (nagyon hasznos ez a kis korong, hiszen sokáig lehet használni, mosható, ezáltal nem szennyezzük a környezetünket) és alaposan áttörlöm a kávés vízzel az arcomat. Csodálatosan puha a bőröm mióta ezt használom és valóban úgy érzem, hogy hatékonyabban működnek a krémek is. 
A csomagban található még egy kávés lemosó és egy 5 ml kiszerelésű Vitalizáló szérum, amelyről írtam már tesztet ITT. Továbbra is nagyon szeretem mindkét terméket. 

Regeneráló csomagA Regeneráló csomagban szintén öt termék található. A kávés micellás vízzel itt is találkozhatunk, illetve a vattakoronggal is. 
A Regeneráló krémpakolás a világ egyik legjobb kozmetikuma! Csodás krémes állaggal bír, amelyet könnyen felapplikálható a megtisztított arcbőrre. Ezt a pakolást is 10-15 percig szoktam fennhagyni és valami hihetetlen, amit lemosása után érzek. Egyetlen egy maszktól nem volt ilyen puha az arcom! Amellett, hogy úgy érzem, mintha egy hidratáló bomba robbant volna a bőrömön, olyan mintha valami szuper primer lenne rajtam, amely egységesíti a bőrömet. Elég nehéz ezt körbe írni, mindenesetre már a maszkért is bőven megéri megvenni ezt a csomagot. 
A csodás hatását az alábbi összetevőknek köszönheti: bio mandulaolaj, glicerin, bio zabselyem, málnapor, E-vitamin és A-vitamin, hialuronsav.
A másik termék, amelyet már régóta szerettem volna kipróbálni az a Mandulás lemosó volt, amelyről sok jót olvastam. Most már én is értem, hogy miért szeretik ennyire ezt a csodás krémes állagú, apró mandulaőrleménnyel fűszerezett kozmetikumot. Az apró szemcsék segítenek kíméletesen eltávolítani az elhalt hámsejteket, a krém és tápláló állagnak köszönhetően pedig a bőrünk azonnal hidratált lesz.
A Regeneráló szérumról, pedig korábban már áradoztam egy sort ITT, és továbbra is tartom a leírtakhoz a véleményemet. 

Összességében és minden elfogultság nélkül, mindkét csomagot tiszta szívből tudom ajánlani bárkinek, bármilyen korosztálynak, magunknak vagy a fa alá. Egyik csomaggal sem lőhetünk mellé, bármelyiket is válasszuk. A HerbArting nagyon magas színvonalat képvisel szerintem a hazai piacon és bátorítanék mindenkit arra, hogy próbálja ki a kozmetikumokat, legyen szó, babáról, felnőttekről vagy kutyákról. 


Nincsenek megjegyzések