A legjobb alumíniumsó-mentes izzadásgátló? | Dove go fresh dezodor

Őszintén bevallom, hogy ez a dezodor véletlenül került a kosaramba és csak itthon vettem észre, hogy alumíniumsó-mentes, volt meglepetés, amikor kibontottam a csomagot. Mindenesetre nem bántam meg, hogy a virtuális kosaramban landolt ez a dezodor. 


Igazából az illat miatt esett a választásom a dezodorra, mert a barack és a verbéna illatát is szeretem külön-külön és úgy gondoltam, hogy jól működhetnek együtt. 

Spray kiszerelésű alumíniumsó-mentes dezodort korábban még nem próbáltam, de mindenesetre örülök, hogy a Dove is kijött a saját verziójával, mert akinek fontos, hogy ez az összetevő ne legyen az izzadásgátlójában, azok szerintem bátran tegyenek vele egy próbát, mert meglepően jól teljesít. 
A kiszerelése a szokásos Dove formában érkezik, a kiszerelés és a külcsín továbbra is tetszik. 
Ha nem tudnám, hogy nincsen benne alumíniumsó, azt hinném, hogy egy egyszerű Dove dezodorról beszélünk, mert az illata igazán intenzív és kellemesre sikeredett. 
A hatása is meglepően jó, persze az izzadást egyáltalán nem akadályozza meg, de ebben a hűvös időjárásban valóban hosszan tartó illatot biztosít. Aktívabb mozgásnál (sietősebb séta) már nem annyira hatékony az friss illat, de ettől eltekintve otthonra vagy nem túl aktív elfoglaltsághoz ideális dezodor. 


Összességében, ha fontosnak tartanám, hogy alumíniumsó-mentes dezodorokat használjak, akkor ezt újravenném. Mert nagyon kellemes friss és gyümölcsös illatot biztosít hosszú órákon át. Aktív mozgásnál ugyan előjöhetnek a kellemetlen szagok, de nyilván ilyen dezodoroktól nem is azt várja el az ember, hogy mindent maradéktalanul elfedjen. 

Dove Go Fresh Peach & Lemon Verbena dezodort a Notino webáruházból rendeltem, az ára 1190 forint. 

2 megjegyzés

 1. Nagyon jól hangzik, szerintem ki fogom próbálni. :) Nem vagyok izzadós típus szerencsére, bár a spray deókat nem igazán kedvelem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Stresszhelyzetben szakad rólam a víz 😄.
   Én mindkettőt használom, stift és deo. 😊

   Törlés