2018 | Manikűrök Born Pretty Store termékekkel

Nagyon örültem, hogy karácsony előtt megérkezett a Born Pretty Store-tól a tesztcsomagom. Több termékekkel is elégedett vagyok. Nem kifejezetten ünnepi körömre való termékeket kértem, így ha esetleg valamelyik megtetszik bármikor meg tudjátok rendelni.Négy termék fért bele a kiszabott keretbe és volt benne újdonság, valamint már egy régebb óta kinézett darab, mint az alábbi képeken szereplő lakk: 


A Flying snow nevű lehúzható lakkban kicsit csalódtam, mert azt hittem, hogy ez egy egyszerű fedőlakk, de nem. Ez lehúzható. Tehát csak önmagában használható. Először fekete lakkra kentem és csodálkoztam mitől színeződik el az alap, mire rájöttem és utána jártam, hogy ez lehúzható, önmagában csillogó lakk. Nem nekem találták ki a lakkokat és szerintem nem mutat túl jól csupasz körmön, de ez egyéni ízlés kérdése.
Ha mégis tetszene ez a lehúzható lakk akkor EZEN a linken tudod megrendelni 2.59 dollárért. A következő lakk a sorban a Lady Vengeance viszont maga a csoda. Ebből megvan egy másik példány és azt is nagyon-nagyon szeretem. Hihetetlen jó minőségűek a BPS ezen topperei. Fekete alapra kentem fel a fedőlakkot egy rétegben és csodás szivárvány csillogás tárult a szemem elé. Az állaga szuper, könnyen terül a körmön és hamar szárad fényesre. Az ecset kialakítása egyszerű, mégis precízen lehet vele lakkozni.
Mindenképpen ajánlom ezt a kollekciót a figyelmetekbe. A Lady Vengeance-ot EZEN a linken tudjátok megvásárolni és 3,59 dollárba kerül. Nagyon megtetszett ez a mini nagyságú, de elég nagy fejű, rose gold színben pompázó nyomdázó. Nem volt szükségem újabb nyomdázóra, de ez a kis mérete miatt megtetszett. 
Az általam használt nyomdapárnához képest sokkal ragacsosabb a felülete és valamivel puhább is, szebben lehet vele nyomdázni, hiszen jobban idomul a köröm felületéhez. A mintát szerintem szépen felveszi és az általam próbált körömlakk márkákkal is remekül működik (pld: Nicole Diary).
A nyomdázó EZEN a linken találod meg 2,99 dollárba kerül.Nagyon szeretem a pelyhes manikűröket, ezért is rendeltem meg ezt kis tégelynyi aranypelyhekkel teletöltött kiegészítőt. Azért választottam az aranyat, mert szeretném, ha karácsonykor ez díszítené a körmeimet. Nagyon egyszerű ezeket a pelyheket használni. Én egy egyszerű díszítőecsettel viszem fel a már félig megszáradt alapszínre. Amint úgy látom, hogy megfelelő mennyiségű pehely került a körmömre fedőlakkal fixálom és már kész is az egyszerű, de látványos manikűr. 
A pehelyhez érkezik egy applikátor is, mert tükörhatású körmöket is tudunk varázsolni, ha eldörzsöljük a pelyheket. 
A pelyheket EZEN a linken tudjátok megnézni 1,79 dollárba kerül.


1 megjegyzés

  1. Az a lehúzható lakk tényleg csalódás, viszont a másik fedő az nagyon tetszik nekem is! A feketén nagyon szuperül mutat! (-:

    VálaszTörlés