Kategóriák

2017. augusztus 12., szombat

Újdonság a polcomon | Natics C22 C-Vitamin szérum

Már kapható az első hazai C-vitamin szérum! Pár nappal ezelőtt egy fantasztikus újdonsággal rukkolt elő az egyik kedvenc márkám a Natics. Koreából ismerjük már a C-vitaminos szérumok szuper tulajdonságait, de most megérkezett az első organikus C-vitamin szérum a Natics jóvoltából. 

forrás
Nincs mit ragozni, imádom a márka csomagolását. A pumpás kiszerelés praktikus, pont annyi terméket adagol amennyire szükségünk van. A címke pedig csodálatosan szép, mint mindig. 
Amit fontos tudni az új szérumról, hogy S.A.P ( Sodium Ascorbly Phosphate) C-vitamint is tartalmaz, amely stimulálja a kollagéntermélést, valamint antioxidánsként lép fel, ezáltal a ránctalanító és azt megelőző tulajdonsága kiemelkedő. A C22 név pedig a 22%-os C-vitamin tartalomra utal. A 99%-os hatóanyag-tartalom mellett 71%-ban tartalmaz BIO összetevőket. 
Olyan hatóanyagokat tartalmaz ez a szérum, mint például a ferulic-sav, amely egy hálózati antioxidáns, ez ápolja és védi az arcbőrt, valamint segít megelőzni az új ráncok kialakulását. A-provitamin (beta-karotin) sejtregeneráló és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően a bőrt tovább erősíti és táplálja, végül az E-vitamin gondoskodik az UV-sugarak által károsodott bőr helyreállításában. Elmaradhatatlan a hialuronsav és panthenol, amelyekről már nagyon sokat írtam a blogon. A finom citrusos illatért a pink grapefruit hidrolátum felel. Akik régóta olvasnak tudják, hogy a márka Hydra-N szérumáért teljesen odavagyok, és meg voltam róla győződve, hogy nem fog nyomába érni semmilyen másik termék egyik márkától sem. Nos a C22-nek sikerült, ha nem is jobban, de legalább annyira szeretem, mint a fent említett társát. 
A szérum állaga csodálatosan könnyed. Az arcbőrbe gyorsan beszívódik mindenféle ragacsos réteget mellőzve. Az illata tökéletes számomra, kellemesen bújik meg a citrus a narancssárga krémeben. Az első pár napban látható volt a változás, a bőröm egyenletesebbnek és élettel telinek tűnik, a száraz részek hidratáltak. A C-vitamin híres arról a hatásáról, hogy halványítja a hegeket. Szerencsére ritkán van pattanásom, de ha van a heg nehezen vagy egyáltalán nem múlik el. Örömmel tapasztaltam, hogy a friss hegeken valóban hatékonynak bizonyult a C22 sokkal, de sokkal halványabbak, mint korábban. 

Összességében igazán hatékony és egyedülálló összetevőjű C-vitaminos szérumról van szó, amely annyira szuperül működik önmagában, hogy semmilyen más krémet nem igényel az arcbőröm. A termék minden szempontból tökéletes, hiszen a betartja az ígértéket. Egyedül ránctalanító hatásáról nem tudok nyilatkozni, mert nincsenek ráncaim. Azt nem ígérem, hogy 10 év múlva is blogolni fogok és igazolni tudom, hogy megelőzte a ráncokat ez a szérum, de abban biztos vagyok, hogy az arcápolási rutinomnak oszlopos tagja lett.

Bővebb információ a C22 szérumról ITT olvashattok.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Back to Top