Kategóriák

2017. augusztus 13., vasárnap

Hello ősz! Isadora őszi újdonságai

Az ősz az egyik kedvenc évszakom a maga ezernyi színével, füstös és fűszeres illatával a változás ígéretével. Ősszel minden jobban esik számomra, sminkelni, sportolni, valamint új illatokat kipróbálni. Az IsaDora megragadta az évszak lényegét, hiszen csodás őszi színekben pompázik az új Autumn Legends kollekció. 
Korábbi posztokban említettem, hogy az IsaDora illatanyagmentes és klinikailag tesztelt kozmetikumokat gyárt. A mostani őszi kollekciónál sincs ez másként. Az új kollekciót az egyéniség inspirálta, a mély és gazdag árnyalatok, valamint az olyan luxus anyagok, mint a műszőrme, a bársony, a selyem és a sifon.
Új pirosító és highlighter palettákkal bővült a kínálat, mint a Peachy Rose Pop (kép) és a Coral Pink Pop. A highlighter paletta a Champagne Glow nevet viseli. A szemünket is csodás őszi színekkel emelhetjük ki az új palettákkal, amelyek a Smokey Velvets és a Autumn Legends nevet viselik (kép). Mindkét paletta 4 új árnyalatot tartalmaz. 
Egy új spirál is megjelent a Stretch Lash mascara (kép), amelynek segítségévela kefék méretét  lehet állítani, hiszen a kupak végén található egy erre alkalmas tekerőgomb. A kefék méretváltoztatásának köszönhetően a rövid pillákhoz is könnyen hozzáférhetünk. 
Újak a Liquid Lip Cream rúzsok is (kép). Balról jobbra az árnyalatok nevei: Berry Brown, Loving Red, Red Legend, Brunette. Mindegyik szín tökéletes az őszi hétköznapokra vagy esti sétákra egyaránt. 
A körömlakkok (kép) is három új őszi árnyalattal bővültek. Név szerint: Vintage Rose, Red Legend és a Ruby Velvet. Szerintem ezek az színek tökéletesen passzolnak a Liqiud Lip Cream rúzsokkal.
Két csodás és visszafogott highlighter stift (kép) is kapható, amelyek a Champagne Glow és a Rose Gold nevet kapták. Ezek a Highligther Stickek később kerülnek majd bevezetésre. Az ősz szerintem legérdekesebb darabjai a matt metallic rúzsok. A leírás szerint a rúzsok fémes-króm hatással rendelkeznek, erősen pigmentáltak, rétegezhetőek, nem ragadnak és nem hagynak foltot. Eltávolításuk egyszerű, vízzel könnyedén eltávolíthatóak az ajkakról. 
A hat új árnyalat az alábbi neveket kapták: Gold Digger, Copper Chrome, Purple Power, Rose Gold, Burgundy Bite, Metal Regin. Ezeket a rúzsokat szeptemberben keressétek majd a Douglas Parfümériákban.

Összességében szerintem elég szuper kollekció az Autumn Legends. Minden megtalálható a hétköznapokra, sok igényt és ízlést lefed. A lakkok szerintem csodálatos árnyalatokkal bővültek, valamint a spirál is ígéretesnek hangzik. A rúzsok közül a Loving Red tetszik a legjobban. A metál rúzsok egyedi színfoltot visznek az IsaDora termékpalettájára.

Az Autumn Legends kollekciót keressétek a Douglas Parfümériákban augusztustól. 

Nektek, hogy tetszik ez a kollekció? Próbáltátok a metál finisű rúzsokat? 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Back to Top