Kategóriák

2017. március 10., péntek

Hello tavasz! IsaDora újdonságok

A tavasz a megújulás időszaka, és a márkák is ellátnak minket minden földi jóval. Az IsaDora tavaszcsalogató termékeiről olvashattatok korábban blogbejegyzést, és szerencsére nem maradtunk folytatás nélkül. A márciusi kiadás is legalább olyan ütősre sikeredett, mint a korábban megjelentek.Újdonságként kerül bevezetésre többek között: egy Eye Sculptor Bar, egy Matt Fixing Blotting Powder, egy Cover Up Stick 'N Brush és egy Perfect Coverstick korrektor. 

A Cover Up alapozó és korrektor kialakítása egyszerűen bámulatos! A stiftes megjelenés egy ecsetet is rejt magában, amellyel tökéletesen el lehet dolgozni az alapozót. Az alapozó textúrája lágy és krémes, matt finissel. Nagyon könnyed érzés viselni, nem nehezíti el a bőrt, nem emeli ki a száraz részeket, sem a pórusokat. Tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, a fedése csodálatos. 

A Perfect Corvestick egy gyulladáscsökkentő korrektor, amellyel a pattanásokat és a bőrhibákat tökéletesen el lehet fedni. Az állaga krémes, könnyen eldolgozható. Valóban segít a pattanásokat és a vele járó pirosságot lehúzni, ráadásul nem szárít. A tökéletes korrektor, a nap bármelyik szakában segít a bőrhibák eltüntetésében. A kombinált bőrtípusom miatt szükségem van púderre, illetve a sminket is ezzel fixálom. A Matt Fixing Blotting Púder már az első használat után óriási kedvencemmé vált! Tökéletesen mattítja az arcbőrt, nem ül be a pórusokba, nem emeli ki a száraz részeket. Természetes fedés biztosít. Hialuronsav tartalmának köszönhetően nem szárítja a bőrt. A tartóssága is kiváló, a nap végére sem fényesedik át az arcbőröm a kritikus területeken.


Az IsaDora Eye Sculptor Bar,  Smoky Sclupt palettája megint levett a lábamról. Négy egymással harmonizáló matt szín került a palettába, valamint egy gyöngyházfényű highlighter. A csomagolásba most is került egy kis tükör, valamint a paletta hátsó részén tippeket kapunk a tökéletes smink elkészítéséhez.
A színek egyszerűen mesések! Önmagukban és együtt is kiválóan működnek. A szemhéjpúderek hozzák a már megszokott minőséget a márkától. A textúra lágy és selymes hatású. Csodálatos vele dolgozni, a színek remekül satírozhatóak, és a festék sem potyog.


A színmintákat alappal készítettem. A színek remekül pigmentáltak, ezt a intezitást egy-két ecsethúzással értem el. A bársonyos matt hatás egy hosszú nap végig is kitart. A színek nagyon jól variálhatóak, mert a füstös smink elkészítése mellett, a természetes sminket kedvelők is tudják variálni az árnyalatokat. 


Összességében ismét egy remek kollekciót kaptunk az IsaDorától. A bejegyzésben szereplő újdonságok természetesen különböző árnyalatokban is kaphatóak, így mindenki megtalálja a bőrtípusának megfelelő kozmetikumot.
Igazából bajban lennék, ha csak egy terméket kellene kiemelnem az általam próbáltak közül. Nem tudok dönteni, mert mindegyik termék csodálatos és kiváló minőségű. A csomagolása is változatlanul tetszik és több, mint elégedett vagyok velük. Egy biztos, bomba biztosan épültek be a rutinomba az IsaDora termékei.

Az IsaDora kozmetikumait keressétek a Douglas Parfümériákban.

,

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Back to Top