Kategóriák

2017. január 16., hétfő

Januári újdonságok az IsaDorától

Az IsaDora Svédországból indult hódító útjára 1983-ban, egy családi vállalkozásnak köszönhetően. Hamar az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márka lett a nemzetközi piacon. Az IsaDora termékei illatanyagmentesek, klinikailag teszteltek, így az érzékeny szeműek és bőrűek is bátran használhatják. Ráadásul, a kozmetikumaikat nem tesztelik állatokon. Januárban már a tavaszt várhatjuk a Cool Matt elnevezésű kollekcióval. Ebben a kiadásban csodálatos és jól kihasználható színekkel találkozhatunk. Ilyen például az új Nude Sculpt elnevezésű paletta, amely négy matt színből és egy gyöngyházfényű highlighterből áll. 

Eye Sculptor Bar, Nude Sculpt

A paletta csomagolása végtelenül egyszerű, ugyanakkor ízléses is. Kis méretének köszönhetően táskában vagy neszesszerben könnyen elfér, így bárhová magunkkal tudjuk vinni. A tok masszív műanyagból készült, amelynek a tető részén egy aprócska tükör található.


Az árnyalatok nem kaptak nevet, de sminkútmutató van a csomagolásban.
Az színekről általánosan elmondható, hogy textúrájuk selymes, felkenve a bársony hatása érvényesül.
A szemhéjpúderek pigmentáltak, könnyen építhetőek és kiválóan satírozhatóak. 
Az első szín matt alapként szolgál, ami segít még jobban kiemelni a színeket, valamint szemöldökcsont alatt remekül mutat. 
A paletta további színe két eltérő árnyalatú barna, amelyek jól mutatnak mozgó szemhéjon, valamint mélyítő vonalban. 
Utolsó előtti szín egy csodás burgundi árnyalat, amellyel a két barna színt mélyíthetjük, de az egész szemhéjon is remekül mutat ez a sötét szín.
Végül egy csodás gyöngyházfényű highlighter is helyet kapott a palettában, amellyel tökéletesen ki lehet emelni a belső szemzugot, valamint az arccsont kiemelésében is remekel. 

A paletta ára: 6990.- 
Beszerezhetőség: Douglas Parfümériák 

Szempillák tekintetében mindig szerencsésnek vallottam magam, mert hosszúak, viszonylag dús is és íveltek. Ezért nem volt szempillaspirál fronton nagy elvárásom, eddig.
A januárban megjelent Big Bold Extreme szempillaspirál minden várakozásomat felülmúlta. 

Big Bold Extreme szempillaspirál

A csomagolás színvilága szembetűnő, a formavilága pedig egyszerű. A keféje meglepően nagy, de mérete ellenére könnyű vele spirálozni. A kefe hosszú és rövid sörtékből áll, amellyel könnyű tökéletes pillákat festeni. A színe valóban fekete, még rétegezésre sincsen szükség, mert az első felvitel már megadja a pilláimnak azt az intenzitást, amit más spiráloknál 2-3 rétegben érek el.
A szempillákat szétválasztja, optikailag dúsít és ível.


Gyorsan szárad, nem kenődik el, a nap folyamán pedig egyáltalán nem pereg a szem alá.
Hihetetlen könnyű és egyszerű ezt a spirált használni, nem kell vele trükközni, hogy mindenhova jusson belőle. Ez a szempillaspirál maga a tökély, csak áradozni tudok róla.

A szempillaspirál ára: 4990.-
Beszerezhetőség: Douglas Parfüméria

Úgy látszik a matt rúzsoknak még mindig fényesen ragyog a csillaga, folyamatosan fejlesztik ezt a textúrát, új árnyalatokkal bővülnek. A márkánál is három új árnyalattal találkozhatunk.
A Vintage Pink egy igazán természetes és nőies árnyalat.


A folyékony rúzs csomagolása egyszerű, masszív műanyag. Az applikátor kialakítása formázott, így könnyen lehet vele követni az ajak vonalát. Selymes textúrájának köszönhetően egyenletesen fel lehet vinni az ajkakra. Erősen pigmentált, és egy-két perc elteltével pedig tökéletesen mattra szárad, onnantól kezdve szinte lerobbanthatatlan az ajkakról.

A Vintage Pink ára: 4300.-
Beszerezhetőség: Douglas Parfümériák


Összességében ezek a termékek egy remek kollekció darabjai, a színek jól kihasználhatók, a minőség pedig kimagaslóan jó. Kedvencem a szempillaspirál, erről a hatásról nem tudnék lemondani a továbbiakban. A palettával és a rúzzsal is tökéletesen elégedett vagyok, az elmúlt hetekben szinte csak ezekhez a sminktermékekhez nyúltam. Könnyű őket használni, valamint megbízhatóak.
További információkat a Cool Matt kollekcióról http://www.isadora.com/hu/ oldalon találtok.3 megjegyzés :

 1. nice lippe
  Thank you for sharing
  New post
  http://www.melodyjacob.com/2017/01/mix-match-satin-and-tulle.html

  VálaszTörlés
 2. Uhhh nagyon klassz mindegyik, az a spirál egyre inkább birizgálja a fantáziámat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem sikerül megvásárolnod, mert tényleg szuper ez a spirál:).

   Törlés

Back to Top