Lush, Bubblegum ajakradír, teszt

Ezzel a teszttel már jó ideje készülök, csak tönkrement a winchester, amin az előre befotózott képeim voltak, így sajnos várni kellett míg újra tudtam fotózni. 
Megmondom őszintén, az ajakradírok azok, amik hidegen hagytak elég sokáig. Sokszor a fogkefém sörtéjét használtam ajakradírozásra, aztán nálam ennyiben ki is merült a dolog.


Még télen megkaptam a Lushtól a Bubblegum nevezetű ajakradírt, amit azóta is szorgosan használok heti egy alkalommal, és meg kell mondjam, nem fogok a fogkefe megoldáshoz visszatérni.


25 grammos kiszerelésben kapható, üveg tégelyben. Nem sok termékhez volt szerencsém, ami üveg tégelyben kapható, szóval ez nekem ad plusz élményt.
A tégely átlátszó, fekete kupakkal, amin angolul olvashatók az információk. A kupakot könnyű letekerni, és visszazárni.


A tégely csordultig tele rózsaszín cukorka szemekkel, gyerekrágó illattal, és ízzel. A mennyiséget elég nehéz behatárolni, mivel ujjal kell kiszedni belőle a terméket, így általában változó, hogy mekkora mennyiséggel radírozok.
Szerintem mindenki tudja milyen állagú, keménységű a kristálycukor. Tökéletesen végzi a dolgát alaposan radíroz, ahogy az ujjammal dörzsölöm az ajkaimat.
Szerencsére ehető termékről van szó, így miután kellően leradíroztam a számat, csak lenyalogatom róla, bár néha az arcomra is kerül egy-egy cukorszem. 
Kellemes bizsergető érzést érzek a radírozás után, majd vastagon bekenem az ajkaimat, az aktuális ajakápolóval. 
Mióta a Lushnak ezt az ajakradírját használom, egyáltalán nem volt kiszáradva a szám, minden évszakban tökéletesen megállja a helyét.A Lush ajakradírját megvásárolhatjátok a boltokban, illetve a webshopon EZEN a linken, 2.390 hufos áron.
Egy ilyen tégely egy évig bőven kitart, tehát az ár/érték arányt is megfelelőnek tartom.


Ti próbáltátok már a Lush ajakradírjait?

4 megjegyzés

 1. De jó kis teszt volt! nagyon jó lehet ez az ajak radír, de az ára boros, NEKEM! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm:) de lebontva akár havi szinten alig kerül valamibe :) szerintem Megéri ^_^

   Törlés
 2. Hm, eddig hozzád hasonlóan nem éreztem késztetést ajakradír használatára, jól elvoltam a balzsamokkal. Ez a termék viszont felkeltette az érdeklődésem, főleg hogy rágógumi illatú :D Lehet valamikor beruházok rá :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon nagyon fini ^_^ Amúgy tényleg van haszna, régebben feleslegesnek gondoltam...

   Törlés